EN HELG I GNARP

1&2: På G till fakking GNARP. 3. hahah wow wow wow.
1. hahahah Drängarnaaaa. 2. Typ ända bilden jag tog på sjölva utställningen. 3. hahaha tanten.
Den obligatoriska bilden.
1. d r ö m. 2 gänget.
wow wow wow.
1.ojoj. 2. hahaha kan du. 3. leo-sis.
1. pigg och kry. 2.💖🤠
alltså de måste va en proffsfotograf som tagit bilden, haaalllåå??!
1. snoken. 2. typ de bästa på hela dagen, max i övik påväg hem. 3. ahah den där jävla rullatorn.
 
 
Tja fan tja fan TJA FAAN.
I Fredags vaknade man upp till ett trött och regningt Rödå. Aja vad gjorde de när man visste att man skulle fara till Gnarp. Vi ahde tänkt att fara vid halv 12 men klockan han typ bli 12 innan jag, Julia, Jimmy och Linnea var på rull neröver. Resan ner gick ändå ganska bra, de var typ över 30mil dit om jag inte minns helt fel. Väl framme på själva vandrarhemmet som vi skulle bo på så blev man ju nästan lite rädd. Hahha fyfan, som Elina kallade det, "kråkslottet". Vi packade upp och böjade sminka oss för kväll. När vi var klara med sminket nådde även Idha, Elina och Sussie slutdestinationen. Vi gjrode tacos och sedan börja vi typ förkröka. Våran skjuts som vi skulle åka med banga ur så halva gänget åkte nån himla moppebil och halva med några random. Kan beskriva Fredagskvällen med 3 ord, BLÖTT, regningt och blött, sa jag att de regna?. Helvete man var så genomblöt och gjorde att kvällen inte blev lika bra för man var kall och ville hem ganska direkt efter Drängarna hade spelat.
 
Blev en pizza på lördagsmorgonen och sedan drog vi lastbilsutställningen och gick några varv. Sedan chillade vi "hemma" tills vi börja sminka oss, käkade middag och sedan börja supa innan vi drog ner till området igen. Denna kväll slapp vi dock regn så den blev mycket mer lyckad. Gunther (hur stavas det?) spelade på Lördagen så blev att vi stog och reja till han ett tag. Kvällen slutade med att vi fick gå tillbaka (de var ändå typ 4km)... aja de kunde varit värre, vi fick då skjuts sista km typ. Vänlig v70 raggare som stannade och körde oss<3333333333333.
 
Ja på Söndagen så packade vi ihop och drog ganska fort, vi ville ju bara hem. Blev ett stopp i Övik där vi luncha och sedan raka vägen hem. Har haft en förjävla rolig helg och ser gärna att man gör om detta!!