MJÖLKDUSCH

1. fint. 2. Jannis masterchef😋👆
 
1. bettan bråka :( 2. Gudarns så fint väder?! vår, vår vår. 2. lunch.
 
Halli hallååå gott folk.
Nu är det Torsdag och har gjort min andra praktik dag på ON. De känns ändå rätt okej, hade varit ännu mer lockande ifall man körde med vagn oftare. Man backar tillexempel typ aldrig med släp och det tycker jag är en nacktdel, nu har jag dock endast varit här två dagar men lite så äre väll?😂 Men det är fin körning ändå, många mina och fula(😂) gårdar man får hämta mjölk på :-) Förstå på sommaren, måste vara dröm.
 
Märkte att de hände nå skit under bilen igår när jag parkerade bilen, nån kabel och någon form av slang släpade efter marken. Slangen som hängde under bilen agerade svans, inte så charmigt måste jag medge😅. Så nu är bilen hos Lasse så han får fixa iordnign dedär. Likna ju ingenting när man har en fakking svans efter bilen, och motorvärmarn (eller aa det är min teori att de är något med värmarn eftersom han inte funkade sist jag skulle he på han) inte är på g.
 
Måste nämna min situation som jag hade idag😆... Lång historia kort så kajkade jag och gjorde så att jag fick mig en mjölkdusch satt säga😂. Jag var inte så kass att jag öppna nån kran eller så utan de var kvar mjölk i slangen och fick allså allt över mig när jag skulle rulla in slangen. Svårt att förklara när jag knappt själv vet vad som hände men men😂.
1
peter

jag vill så gärna skriva något bra.. men det verkar inte gå så jävla bra... surt med mjölken btw… FAN bäst vorde om jag inte skrev något alls.... håller du inte med??