BRÖLLOP & BEGRAVNING

 
Två dagar med extremt stora kontraster satt säga. I Fredags så var det morfars begravning. Inget man sett fram emot direkt men det var fint och känns nu i efterhand bra att det är över, om man nu kan säga så. Gjorde inget speciellt på kvällen, låg hemma och hade tråkigt och mådde skit :-).
 
Sedan dagen där på, alltså Lördag så vaknade jag i god tid. Gjorde inte så mycket, tvätta och städa bilen och lite sånt. Sedan slår det mig, vafan ska jag ha på mig på bröllopet, man kan ju inte ha vad som helst?! Allt jag äger är antingen svart, vitt eller rött och inget av de är ett alternativ. Så det var extremt svårt att hitta något att ha på sig, men slutade med att jag hade en blommig sommarklänning som jag fakking hade i skolavslutningen i 6:an...🤣🤣
 
Sedan börjar jag tänka, vänta man kanske bör ha med sig någon, kan ju int komma tomhänt. Så börjar pyssla ihop ett kort och letar fram något drickbart. Efter allt detta var klockan just innan 2 och hade planerat att vara i kyrkan vid 2 eftersom Jimmy skulle vara där då. Jag hade ju inte sminkat mig så slängde på sminket och for kanske 20 över 2 till Vindeln. Jag var ju i god tid ändå, eftersom att bröllpet var vid 3 så det var ju luuuuugnt. Sedan blev det 3 rätters i Hällnäs där jag stannade till typ halv 9 då jag for hem, eftersom att jag jobbade dagen därpå.