DEKAL

 
Gokväll mena damer och herrar.
Asså kan någon vänlig själ påminna mig om att jag måste införskaffa mig en skrubb, helst igår. Asså såååå irriterande att inte kunna skrubba sig, speciellt om man ska busa sig så vill man ju verkligen skrubba sig.  AJA, jag får skriva upp de någonstans så det blir gjort.
 
I Måndags så blev det jobb, körde linje 13 som vanligt typ ehe. Jag gick runt och LÄNGTADE hela jävla dagen tills jag kom hem så jag kunde hämta posten och se ifall min dekal hade komme. Jag hade ställt in mig på att, okej ikväll (Måndagskväll) ska jag smacka på dekalen och fixa me de. Fick sveriges besvikelse när man kom hem och insåg att de inte fanns något till mig i brevlådan. Som jag hade äggat upp mig själv😂. Men dagen därpå då, då hade den kommit och jag kunde he dit den. Var svårare, eller snarare jobbigare än jag hade förväntat mig, men fick då iallafall tillslut dit skiten.
 
Fick nå il innan middagen då jag for ut och sprang, vart längre än jag hade tänkt mig, hela 11km (eller ja typ). Känns bra, gör allt för att få motivation till att springa lite längre än milen iallafall, går sådär🤣.
 
 
Idag, Onsdags så jobbade jag och helvete va bra de har gått. Allt har flyte på så bra och de känns som gött. Nu har jag druckit min älskade iskaffe, föredrar kallt kaffe nu på sommaren. Har även tagit mig en dusch och ska bara göra några mackor inför morgondagen och sedan gå i säng. Är så tröööött.
 
1. kolla vad duktig, inte direkt ett högt tempo, utan mer behagligt. 2. ser ni? dekalen i framrutan, kunde tydligen inte ta en bättre bild, man såg inte mycket måste jag medge.