VÄNNÄSDAGARNA

 
 
 
 
 
 
 
Jamen då var Vännäsdagarna över. Blev tvådagars trotts allt..🤣 I Fredags så ve det verkligen "Fredag", de väntades en ledig jävla helg och självaste Vännäsdagarna. Körde Linje 13 på Fredagen vilket gjorde att jag var hemma i god tid för att äta och fixa i ordning sig. Kvällen börja med att vi åkte jenk till Vännäs med ett väldigt udda gäng måste jag påstå😂, men de gick ju bra. Väl i Vännäs så hoppa vi av på busstation där vi hängde otroligt länge nu när jag tänker efter, han typ bli nykter och otaggad innan vi gick in på hotelle, najs. Vi hade ingen skjuts hem så blev kvar till minst 3 då Sussies mormor (lifesafer) kom och skjutsade hem oss. Tacka verkligen gudarna för det.
 
På Lördagen vaknade man upp å kände att fan, ska inte dricka ikväll... ahha men de han ju som vanligt ändras under dagen. Jag, Jimmy och Julia for iallafall till Vännäs under dagen och gick på markaden där jag köpte ett par nya solglajjer och glass från självaste glassbonden. Blev en sväng på campingen där mamma, pappa, Ante, Lina, Lollo och Janove var innan vi for hem. När vi kom hem så åt jag och Julia grillad kyckling med potatissallad , så jävla gott orkar ej.
 
Gud vad jag skriver, kommer ju ingen vart🤣. På Lördagkväll körde William mig, Julia och Emma till någon förfest eller fest, där typ alla var. Synd man inte kände fler där. Aja sedan for vi in på hotellet där vi var resten av kvällen. Fick skjuts hem innan 2 tiden av Jimmy, tog verkligen första chansen att fara hem med tanken på kvällen innan då man stog och inte tog sig hem. Än fast jag och Julia hade pratat med både Tom och Alexander om skjuts hem eftersom vi ville vara på den säkra sidan...😂