heögen

1.yye 2, julia är gränsfall delad 3. törstiga.
kikärtspasta med broccoli och kycklingpinnar😍
1. rejäl portion 2. det var finare i verkligheten. 3. rangel.
 
hallåå.
Då var helgen i princip över. Hmm i Fredags for jag å hälsa på jimmy, behövde hjälp med hur man skulle stänga av ledlisterna (eller vad de nu kallas) på extraljusen. De här med el och allt helvete är inte min starkaste sida, man minns ju i ettan på gymnasiet då var dom 3 veckorna vi hade om el och sånt dom värsta i livet ahah.
 
Igår Lördags gjorde jag inte så jävla mycke på dagen, men på kvällen sminkade jag och Julia oss och fick sedan skjuts av Linnea till Emil och Anton. Vi satt, drack, snacka skit och spela nå drickspel och sååå. Sen for vi till Degerås och kollade läget, vart ganska lugnt där och redan vid 1 tiden for jag och Julia hem, eller blev en omväg till Vännäs och tillbaka till Tvärålund men efter klockan 2 inatt var iallafall hemma. Vi hade snacka om att göra pasta för vi inte hade käkat nån middag, inte lunch för den delen heller😅. Fyfasen vilken redig portion men gött var de må jag säga.
 
Idag löste jag med hjälp av jimpe extraljus-situationen så hoppas han är redo för besikting imorgon. Annars då? hmm har vare ute på en prommis och käkat kikärtspasta, försökte göra de till ett lite nyttigare allternativ, btw märks de att jag har fått världens dille för pasta på senaste😂 så fakking gott.