S T R E S S P A N I K

1. tja, vad leker jag. 2. wow feint.
gudarns vilka härliga kvällar när det är runt nollan så man slipp frysa och ser ut såhär!😍
1.lossar på körgårn :--). 2.Min middag, vägrade käka pizza som mamma och pappa åt så det fick bli tonfisksallad med den lilla potatissalalden som var kvar plus två stekta ägg.
 
Hallåå.
Fick reda på att vi ska ha samhällsprov i sveriges statsskick veckan efter lovet.  R I P. Asså jag kan ingenting och tycker allt är så jäkla svårt så vet inte alls hur jag ska bära mig åt för att klara dedär. Plugga kanske :--)? nej det är så satans ointressant och tråkigt😅. På yrkesteorin har vi gjort massa övningsuppgifter inför CE provet som vi tydligen ska skriva vecka 12!????????? S T R E S S  P A N I K.
 
Idag så började vi som vanligt 12 och då komme Lars Åke förbi och pratade om vår kommande APL. Ännu mer stress😅. Resten av eftermiddan lossade jag, Linnea och Ida V uppe på körgården. Svårt att göra nåt vettigt då vi kom igång kring halv 1-1 tiden och slutar 3. Man vill helst av allt lägga så mycket tid som möjligt på att köra och backa eftersom att veckan efter sportlovet ska vi ha våran sista uppkörning, guuuuudarns. stress stress stress. Nämen nu får jag fan ta och ge mig, jag ska hitta mig en praktikplats och förhoppningsvis klara alla prov och uppkörningar som återstår och efter dte kan jag andas ut. :----)
 
Nu måste jag duscha eftersom jag varit på stepen, eller det var inte mycket till step. Ikväll så var det endast Malin som höll igång gympan och då fick det bli endast styrka, aja varför berättar jag det ingen bryr sig🤣.