JUL I RUMMET

Tycker inte rött passar in i rummet så har vare lite snål med julpynte i år. Delen av rummet som ni inte ser är det i princip bara silvriga/vita och guldiga julgrejjer, passar som bättre in i mitt gråa rum. Aja rött är ju ändå julens färg, ellerhur.
 
 
Hallå flickor.
Igår på religonen så snackade vi bara om sketer och såg på någon dokumentär, små intressant ändå men fyfan vad trött man var. Jag höll verkligen på somna för att mina ögon var så trötta. Var fan länge sedan vi sist hade religon, haha SKÖNT. 
 
Idag så var de min tur att köra till skolan. Asså jag kan stiga upp halv 8 om jag nu vill?!! hur jävla sjukt är inte de, dock så vaknar jag altid halv 7 och är as pigg nu när man får sova längre, haah  så tyspikt. Aja skönt att kunna ligga och dra sig😎.
Vi fick träffa vår nya lärare idag, Hanna. Hon verkar som lugn och förhoppningsvis kommer vi nog bra överens. Vi gick igenom nå arbetsblad och gjorde även bort ett prov i lastsäkring. Gick jävligt bra på de och sedan avslutade jag skoldagen med att göra ett bevakat sluttest på C faserna. Man måste tydligen göra 5 st och ett bevakt av en lärare, även de gick bara bra.