ÅH

Gårdagens Shopping🤠 Sämst bild på tröjorna men men.. De är då lite volanger, lite snörnng... Sommrigt och härligt helt enkelt. Annars ser ni ju själva vad jag köpte. Välbehövligt med en ny foundation kan jag medela. Har fått lov att låna av Julia senaste gångerna för jag inte har haft någon egen.😅
 
 
I Måndags var jag ledig från skolan så då for jag och jobbade. Fick mig en sandwich där runt 2 tiden. Han satt jäkla fint måste jag säga, man var lite halv less och slö så de gjorde verkligen ens dag. På kvällen blev de 8,5km löpning och även typ 30min styrka. Typ den mest lidande löprundan eeever. Hade en blåsa på lilltån och tejpade den men skavsårsplåster. Ni hör ju ba😂. Gjorde ont nanting men blev lite bättre me tejpen..
 
Igår på skolan påbörjade vi Arbete på väg som vi ska ha imorgon. Mindre kul. Efter skolan kom Lars och hämtade jag och Linnea. Jag chillade hemma en stund innan jag tog bussen vidare till stan och shoppade. Mötte senare upp Julia, Ellen och Mamma för att hämta ut banden till yran.
 
 
 
 
Hahah asså nä jag känner bara vad skriver jag ens. FYfan vad ointressant. ahhaha jag orka int. Jag är fan less nanting idag. usch. ursäkta mig😅.