JObb OCH SOPPATORSK

 
Men hallå flickor och pojkar!!
 
Jo jag lever med har int haft ork eller lust att blogga som jag tjatade om förra veckan😌. Har gått bra men lite segt att jobba senaste dagarna. Det var väll imorse det gick mindre bra... Eftersom Mossan jobbar eftermiddag i veckan så har jag fått lov att köra måf till Vindeln. Igår när jag skulle köra hem kom jag på att jag glömde mina kort i byxerna som var kvar i skåpet men jag ides int gå och hämta dom. Vafan jag klarar mig utan dom tänkte jag. Kom sedan på imorse att jag behövde egenltigen tanka men hade inget kort så kunde ej. Tänkte att moppehelvetet int dra så jävulst så man klarar sig nog till Vindeln!! Meeen man hade ju lite fel.
Fick soppatorsk sådär halv sju påväg mellan Rödå och Vindeln. Fick lifta med nå pojkar (som tur var!!) och löste även sig på vägen hem men fyfan vad irriterande.😂 Kan lova att man aldrig mer kommer chansa😅.
 
Ikväll blev det en lugnasre springtur eftersom det var det som stod i träningsachemat. Det står att på Lördag ska jag springa 18-20km så vettefan hur man ska lösa det när självaste Midsommar är på Fredag. Lär väll vara bakis så får väll lösa dedär. På tal om midsommar så vet jag inte riktigt vad som händer på dagen, kanske hundsjön?😉 Blir i varje fall middag här hemma i Rödå och sedan fezt hos Wilmis är tanken.
 
Förresten så var jag som sagt ute och sprang uppe på kamen. Pappa har tidigare snackat om att det ska avverkas där så har liksom vetat om de. Haha men idag när man var ute så kände man fan inte igen sig när det var helt jäla kalt där dom hade vare å görme. Skymtade även en skotare som var full igång och så mitt i allt rusade en mus eller nåt över spåret och själv hoppa man typ 2m och skrek. tönt.
 
 
 
 
I Torsdags så var det lite små stressig att köra från Vindeln vid 4 och sedan hem och byta om och vidra till stan med bussen. Det var lite små grejjs som skulle fixas innan midsommar och lite inköp som behövdes göras osv😌. Senare på kvällen så drog jag och Jullis ut med Johannes, Elof och Alexander. Vi gled mest bara runt i stan och drog även iväg till Vindeln där i slutet av kvällen.