VECKA 26

Vecka 26 (6)

Mål: 29 - 30 km

Måndag-Vila

Tisdag- Distans

8km - behaglig fart – Från 6:00 - 7:00 min/km. Känns kroppen bra kan man springa på lite snabbare, men känns det tyngre så är det bara att lugnt köra igenom. 20min lättare styrketräning (mage, rygg och allmän styrka).

●Draken 3set 7reps/ben

● Rygg övning 3set 15 reps /hantel mot säng)

●Insida lår 10reps 3set/ben

●Utfallssteg 3set 10 reps/ben

● Cykla 3 set 20 reps

●Armhävning 3set 5reps

●Crunches 3set 15reps

●Plankan 1min

Jag sprang 6km i 6 tempo. Vart alltså inte 8km som det stod men jag mådde så illa och kändes som magen skulle sprängas. Var så nära två-tre gånger att bara ge upp och typ lägga mig ner å ba kura ihop mig för mådde verkligen skit. Men jag sa till mig själv att bara jag klarar mig hem så spelar det ingen roll hur långt de blir.

Kan säga att det är inte så smart att käka middag hos farmor där det serveras så mycke gott och gör att man överäter af. Att man även stoppar i sig massa glass och kåla sås efteråt gör int saken bättre. Måste bli bättre på maten när det gäller innan träningen.🙃

Onsdag-Vila

 Bilden i mitten är ungefär ett år gammal men tyckte den beskrev jävligt bra hur man har kännt denna vecka gällande träningen😂. 
Dessutom så tycker jag de kan vara bra att bara tvär nämna att jag endast använder runkeeper för att hålla koll på tid och distans, främst iallafall. Som i Lördags när jag körde intervaller där de var tillexempel 2 minuters vila mellan varje intervall gör att medeltempot blir mycket lägre om ni förstår vad jag menar. Saaatteee.

Torsdag-Vila 

Idag stod det intervaller på schemat men var så fruktansvärt slö och trött så jag sket i träningen... Mådde bara inte bra. Motivationen och drivet är något som kommer och går och denna vecka har jag verkligen haft låg motivation. Eller snarare noll motivation, ätit dåligt, sovit dåligt och bara varit sjukt trött och slö. Även lite negativ på allt detta, fan inge kul när drivet minskar och man känner sig slö. Nästa vecka vill jag föröska ändra kosten och se ifall det hjälper. 

Fredag-Vila    

Lördag-Intervall

Uppvärmning 2km. Koordinationslopp 4x100m med gång tillbaka. Tänk på tekniken! 6x4min med 90s vila Grusväg eller mjukare underlag. Starta inte för snabbt. Försök spring fortare för varje upprepning. Nedjogg 2km.

Eftersom jag drack i Fredags så blev det lite bakis träning nu i Lördags. Haha fyfan man ska vekligen inte hålla på att dricka alkohol när man som jag tränar till något men vafan man måst ju få leva lajf. Detta gjorde att huvudvärken kom och höll en sällskap i mitten av träningspasset och fyfan vad irriterande han var😂. Höll på spy nån gång för hade så mycke slem i halsen och satan va jobbigt de var, meeeeeeen hatar att stanna av och känna att man ger upp så jag käpmade på trots bakis och omotiverad. Ville iallafall få in minst två träningspass istället för endast ett som jag nästan övervägde.

Söndag-Vila  

 

Totalt: