SJUK

 
Haha dom här bilderna kan besvika mina senaste dagar, okej kanske inte bilden på min sallad men den kan vi snacka om senare.
Nej men i Fredags så började jag känna tendens ont i halsen och var som allmänt less och färdig, meem vafan det var motorveckan. Då kan man inte sitta inne i husvagn och vila, även ifall det hade varit det allra bästa för min kropp. Vaknade upp på Lördagen och kände att det var ännu värre i halsen, faaaaan. Tänkte att nu kör jag sista kvällen sen kan jag fara hem och dö. Detta har resulterat till att jag legat döende här hemma två senaste dagarna. Inte så konstigt då man har supit i en vecka, fått på tok för lite sömn (sov typ 3-5 timmar varje natt, om en de), för lite mat (eftersom man inte var sugen på att äta när man drack + värmen) och inte haft kläder efter väder :---------) På kvällen/natten blev det vissa kvällar jäkligt kallt att man rent ut av frös.
 
Har haft huvudvärken från satan själv, aldrig varit med om något jävligare. Var nästan aldrig bakis under hela motorveckan men var som att nu när jag kom hem så kom ALLT på en gång, uuuuschh. När jag hosatde så bultade de och gjorde ont i skallen så jag började grina?!! Har då proppat i mig massor med vatten, vitaminer, alvedon och ben & jerry så idag var jag iallafal inte sängliggandes. Idag har jag bytt, styrkt och fållat gardiner, städat och pjöllre på här köket. Kände mig så pass pigg att jag även tog en promenad, så efterlängtat. Längtar ännu mer till att kunna springa och träna för nu är det fan inte länge kvar till halvmaran. Men nu ska jag fan inte göra misstaget att börja träna för tidigt.
 
När vi kom hem från Lycksele så såg jag att jävlar vad salladen min har växt. Jag planertade en gammal kruksallad som var slut (som vi egentligen brukar snöra) i en vanlig kruka och hade förhoppningar att det skulle bli en ny sallad. Se på fan vad den har växt😎 Här är inlägget jag skrev om när jag planterande den, skrev inlägget 11 Juni så ungeför 20 dagar sedan.
 
Senaste dagarna när jag bara legat hemm och chillat så har jag börjat kolla på American Horror story. Helt okej serie, men hade tänkt att ge den en chans eftersom jag har hört att första säsongen ska vara den sämsta om man jämför med alla andra.