KAOS

Mitt kaos rum!! Igår gjorde jag ett städryck så hade tänkt att ta före och efter bilder men blev endast förebilder :'') Ser förjäääävligt ut.
En riktigt värdelös bild på de jag köte idag. Hade tänkt att vara lite ekomonisk nu men går som vanligt åt helvete. Haha men det var faktiskt 3 för 99! Är typ 3 söta sommartoppar isch. 
Hade tänkt att vara så duktig och blogga redan igår men vårt cp internet fucka up så det sket sig. Veckan började som vanligt himla lugnt med en chill skoldag. Vi hade idrott på morgonen då vi fortsatte träna massa gymnastik. Börja få kläm på det jag nu ska göra, än fast de fortfarande är lite oklart. Hade tänkt att göra en liten serie på räcket och en på långmattan. Jag och Linnea körde ett kortare gympass innan vi sminkade oss som fan. Vi hade nämnligen bestämt att vi skulle fara till stan och ta kort på trafikverket. Vi ville ju inte se ut som skit så vi smacka på massa smink där vi sedana avslutade skoldagen med nk.
 
Vi tog tåget till stan och sedan en sväng in på Bikbok. Såklart fick jag lov att köpa något på deras rea. Har så ont om toppar som inte är svarta så körde på lite vitt och även rosa!!? Sedan knata vi iväg för att ta den där jäkla bilden på trafikverket, men gick åt helvete eftersom vi redan har AM kort så fick vi inte ta en ny bild. För er som inte fatta något alls så hade vår lärare nämligen sagt att vi kunde fara dit och ta en ny bild ifall vi inte var nöjda. Vi tar alla körkort på skolan och därmed så kommer alla kort ha min jäkla AM bild vilket vi inte ville och därmed for och tog en ny, meeeeeeeeeen det gick inge vidare. 
 
Vår extrema tur hade vi även med oss på bussen hem. Det hade nämligen skett en trafikolycka och därmed fick bussjävel lov att köra en omväg så blev en himla lång bussresa. LESS. 
 
Blev dock ett ganska bra avslut på dagen så jag låg i sängen och kolla massa Wahlgrens värld<333.