HALVMARATHON!???

Goa avokadomakor<3333333333, mossan å fassan är negativa, smakade den nya noccon idag. Ingen höjadre men helt okej ändå. Najs att den är koffeinfri dock.
 
Mossan och Fassan är fan crazy, dom kom hem i Lördags med en ny skoter man ba jaaah. Dock var de ganska väntat eftersom att vi ska sälja vår ena skoter. Jaja hur som helst så slutar de inte där utan senare under dagen börjar de kolla på e ny bil!?? Hahhaahha asså nån måtta va de fan va. Slutar väll med att de kommer hem med en ny bil också.
 
När jag väl pratar om Lördagen så kan jag säga att de ända jag gjorde va och chilla. Somnade vid sju på kvällen och vaknade nån timme senare och visste knappt vem jag var, vad de var för dag eller nåt, haha var så borta. När jag hade sove en stund satte jag på Maze runner 2 som var en helt ok film. Var ett tag sedan jag såg ettan men av de jag minns så var två lite sämre måste jag ändå säga.
 
På Söndagen var de premiär för nyskotern. Började bra då de först var ett jävla rappel att få tillbaka batteriet på yamahan och sedan så fick de knappt i nyckel på nya skotern, aahhahaha så tragiskt men till slut så ordnade sig allt och vi var på rull mot stugan där vi grilla med Farmor och Stig.
 
 
Idag mina kära vänner är det Måndag och som vanligt är jag så jäkla slö och trött. Man tycker att man borde va utvilad efter en helg men så är de fan inte. Var så nära på att somna på vår sista lektion, tur vi sluta tidigt. Gjorde bort examinationen på idrotten där de gick hyfsat, aldrig hundra nöjd men gjorde mitt bästa. Fegade ur på den mjuka övergången bakåt och de gjorde mig så sur, vill verkligen kunna göra en såndär mjukis. 
 
Ikväll så anmälde jag mig till Tavelsjös halvmarathon, så sjukt! Tror jag knappt själv har förstått vad fan jag gett mig in på men är faktiskt taggad på att ha något att träna inför! Eftersom jag var små taggad på löpningen nu efter anmälningen så for jag ut och sprange en kortare runda. TROTS att jag har världens träningsverk i bena, ont i magen och ont i ryggen. Haha har typ bryte ryggen höll jag på säga. Nämen efter gymnastiken så har jag gått ner i brygga och böjt ryggen som fan så har typ en mörk fläck baki ländryggen där de förmodligen kanske sprucke nå blodkärl eller nåt. Ingen expert om jag säger så.