ÖVIK OCH PANIKSITUATIONER

Kolla så jäävla fint!! Har vare ovanligt bra på att ta bilder nu i veckan för de vare så fint ute.
1.Hahah vi kajka ju, dörrn lossna som när vi var och tippa metallskot. 2. Max i övik nu i Torsdag. 3.KONSTIGASTE NÅGONSIN, jag och Linnea själva i en Lastbil genom Bjurholm, sedan till Nordmaling och via gräsmyr tillbaka till Vännäs.
wow, foto expert.
Mina mornar nuförtiden, mysigaste ever. 
1. fint. 2. Haha tog seriöst en timme att lasta dom där ibc behllarna, haha yfyfyan va det skulle jävlas. 
 
HEJ HOPP FLICKE BARN :-D !
Ännu en vecka gjord, fattade fan inte att de var Fredag idag. När vi skulle sluta från skolan tänkte jag ba "nu ska jag säga trevlig helg, nä juste de är ju bara Torsdag, aja" Sen ba juste wtf de är ju för fan fredag. stupied asshole🤓.
 
Klarade det sista delprovet inför YKB i Tisdags, SKÖNT. Nu är det bara slutprovet kvar, typ de sista provet för terminen skulle jag tro. Har försökt att plugga en del nu i veckan och måste väll fortsätta i helgen för på måndag hade jag tänkt att skriva provet. NERVÖS. Sedan for vi ut och hade mörkerkörning, heeele klassen. Vi var alltså 5 lastbilar på rad, haha fyfan va skabbigt. Jag och Linnea var själva i en lastbil, lite ovant att köra/åka med endast henne. Var en del panik situationer, delas att man inte hade kört manuell scania sen vi var på körgårn, de är ju som tvärtom om man jämför med volvo. Gick dock ganska fort att vänja sig men ändå. Haha åsså var det ju inte världs bäst väglag, slask, regn, runt 0:an och även utan lärare på de. Aja gick väll överlag bra än fast de var halkigt och massa slask.
 
I Onsdag började dagen mindre kul, haha vi skulle lasta 4 IBC behållare för att få nån form av vikt på lastbiln, men fan vad de rappla, tog seriöst en timme. Gjorde iallafall en snögubbe under tiden. En liten sådan. Blev att vi snurra runt i stan resten av dagen. Avlsutade dock dagen på ett mycke bättre sätt, jag var ju i vanlig och steppade, fyfan va bra det gick!! Länge sedan man hade så jäkla mycke energi.
 
Igår så for vi till Övik, var inget speciellt vi skulle göra men kan ju vara kul att inte bara vara i Ume å köra. Blev dessutom ett max mål, inte dumt. 
 
Ikväll är jag och bullan hemma själva, wihoooo blir att mysa resen av dagen. Imorgon hade vi plus Ellen tänkt oss till stan för att Ellen har match. Har då planerat att göra bort en del julshopping medans hon är på match. smart va.