MYS

ja dör vad mysigt👆
 
 
Hejhejjj.
Var som sagt ledig igår eftersom vi fick lov i Torsdags, hmm va gjorde jag ens. Nä typ inge speciellt, jag fick dock nå il om att fara ut och åka skidor😂. Så jag drog med Julia på en tur på kamen. Asså jag dör så mysigt och små kul, Julia var dock inte så imponerad om man säg så. Haha hon led mest. 
 
Idag så vaknade jag upp, kollade julkalendern, åt min gröt och gjorde sedan mig i ordning då vi skulle och gratta Salma. Blev som vanligt fika med släkten och när jag kom hem så fick jag en känsla jag inte haft på huuuuuuur länge som helst. Jag ba "gud, ska jag rent ut av fara ut och springa". Minns knappt senast jag var ute och spang, jag har vare så himla slö på senaste. Så jag drog på mig träningskläderna och for ut på en kort tur. Känner mig så nöjd nu, eftersom att de var så länge sen sist😆 
 
 
Hallå juste måste ju nämna att odz har släppt ett nytt album!!!😍 Dom gör det igen, fattar int hur dom gör ens. in och lyssna. Så nu blire tyvärr ingen julmusik då det ända som kommer spelas är odz nya platta.