MISSLYCKAS BIOKVÄLL OCH ELLEN 12ÅR.

 
 
Hej hej.
Känns som att alla dom här mellandagarna har bara smällt ihop så vet knappt vad jag har gjort senaste dagarna. Aja jag kan ju nämna att i fredags (tror jag) så hade jag å jimmy tänkt att fara och se bio, meeen när vi kommer till stan och ska köpa biljetter så inser vi ju att de är full bokat. Fanns ingen annan bio som kändes aktuell och därmed så gick vi och käkade på Pinchos istället. Jävligt gott men tråkigt att de int blev nån film.
 
Annars då? Öhh har typ mestadels vara hemma och chillat, föröskt att inte bli sjuk typ. Jag har kännt lite tendes i halsen och har absolut inte velat bli sjuk innan nyår. Jag och Julia ville pröva på ett bättre alternativ istället för B&J, så det fick bli en Njie glass. Inte så dum men inte alls iklass med b&j. 
 
Den 30 December så fyllde även min kära lilasyster år, den minsta av dem. Ellen fyllde hela 12år, gud va tiden går fort säg jag bara. Blev fika med släkten och sedan skjutsade jag Ellen och Emelie på träning, då passade jag och Julia på att hämta högtalarna till festen. HahaH fyfan vilka as.