BEN&JERRY

Tänkte att de alltid är bra med lite vardags pepp en negativ dag som denna. :''''')
Fyfan för den här dagen säger jag bara. Kom till skolan och fick veta att vår första lektion började 11:20. Så man satt två timmar å mögla bort innan man kunde gå på lunch. Så man gick upp till matsaln och åt nån äcklig mat. Sedan var det dags för min redovisning som jag fruktat ett tag. Gick faktiskt riktigt bra, hon tyckte att själva redovisningen med powerpoint och så var ett A men med uttal osv blev det ett B PLUS. Hahhaha vem får ens ett B+. Så de var iallafall bra. Sedan satt man och mögla ännu mer till typ halv 3 då jag gick till busstation å ba vänta. Asså de är det ända man gör nu, väntar på att få sluta. Glömde dessutom pengar igen så kunde inte köpa nåt. Kände mig som en lodis när man kollar runt i förhoppningar om att hitta en tjuga eller nåt, hahh asså.
Att sedan åka buss en timma är man ju inte speciellt taggad på när de ända man gjort är att sutte å väntat. Har dessuom haft ont i halsen, varit snorig och hållt på nysa som ett jävla tok. Sedan blir man bara så jävla seg och vill inte prata med någon när man känner sig så ful. Men så är det fan, man känner sig mycket glader ifall man känner sig någorlunda fin. Har kännt mig som ett jävla levande lik eller nåt, fyfan hur man se ut. :'')
 
Att man dessutom får sveriges jävla sötsug gör inte saken bättre (inte så konstigt dock). Har längtat efter en ben&jerry heeeela dagen så var inte mer än rätt att tvinga iväg mossan till Tavelsjö och köpa glass<33 Men en dag som denna så förtjänar man fan de. Kan säga att jag åt upp hela jävla glassen och de känns så jävla bra. Lite mätt dock men de få man va.
puss å gonatt, imorgon så stannar denna dam hemma från skolan eftersom jag är klar med allt. :**