KVÄLLS LÖPNING

Gokväll damer och herrar!
Blev ännu ett hjärtägg och en tomatmacka till frukost idag. Är de inte hur gulligt som helst att steka ägget i en pepparkaksforms som liknar ett hjärta som jag visade här på bloggen igår. Inte världens finaste hjärtan så var inte mycket att hurra förr. Hur som haver så fortsatte jag att måla i hallen innan trappen på bg idag. Blev klar med väggar och tak så blir att ta dörrarna nästa vecka. 
Var faktiskt sol och varmt idag så fick lov att gå ut och lägga mig i solen ett tag när jag kom hem. Huuur skönt som helst, man måste ju ta vara på dagarna då det faktiskt är sol och härligt väder.
 
Fick bli en ytters enkel middag idag, en go jävla burgare. Inte så smickrande på bild dock :'''). Hade tänkt att bara ta en promenad nu på kvällen i de härliga vädret men eftersom Julia skulle ut och springa så var jag också taggad på att ta en springtur. Hade inte tänkt mig en lång runda men slutade men en timmes 7km löpning i den häärliga kvällssolen. Körde med linne och kortkorta shorts, typ hotpants vilket aldrig har hänt. Jag i linne? najnajnaj.