MITT 2017

Vilka sånger kommer påminna dig om 2017?
Kommer över dig - Elov och Beny, Thinking of you- kesha, Maraton- Alina Devercerski, Evig ung och Kills me med Ben Mitkus.
 
Vart reste du under 2017?
Rhodos!
 
Lärde du känna några nya människor?
Ja faktiskt. Bland annat lärde jag känna nya människor igenom min nya klass och även genom olika partaj, motorveckan osv.
 
Högsta önskan just nu?
Haha att jag var snygg som fan och att livet bara kunde ordna upp sig för en gång skull.
 
Vem har du umgåts mest med?
Måste nog säga Julia för hon har jag i stor sätt vare med nääästan varje dag. Vi har komme varandra mycket närmare och det känns så bra. Har berättat saker jag aldrig sagt till nån, hon är fan bäst!
 
Tror du att 2018 kommer bli lika bra?
2018 ska bli så mycket bättre.
 
Finns det något du ångrar med 2017?
Nä det är såklart svårt att säga. Kan ju ångra att jag ibland inte sagt vad jag tyckt och hur jag känner. 
 
Gjorde du något du aldrig gjort förr?
Ja jag jobba en hel del i sommar och sen gick jag ner typ 10kg. Dessutom så sprang jag min första mil. Har fått känna på hur det är att verkligen tyck aom att fara ut och springa! Är inget jag kännt tidigare eftersom det oftast bara gett mig ångest och kännts så jobbigt till att se fram emot det och verkligen njuta av de. 
 
Blev du kär i år?
Ja jag har som vare brano fram och tillbaka när det gäller kärlek och att vara kär men tror att jag största delen av året varit nästa för kär haha. Just nu känner jag vad är ens kärlek. Är fan helt kall och lost.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2018?
Släpp loss för fan och ha så jävla kul. Tänk inte efter så mycket och fokusera på de som bry sig om mig. Jag kommer verkligen lämna 2017 bakom mig och bara köra. Ta med dig löparglöden och spring ännu mer och ännu längre!
 
Hur tror du 2018 kommer bli?
Det blir till det man gör det till, och jag ska se till att jag gör det så bra som det bara kan bli. 2018 ska bli bäst! Dels så fyller jag och massa kompisar 18 så det känns jävulst kul!
 
 
En del av mina mål inför 2017
 
•Träna mer, bli mer motiverad?
Har varit upp och ner gällande träningen men hade världens flow i sommras då jag var sinnes gällande träningen. Har även haft peioder då jag verkligen inte varit motiverad till att träna över huve taget så svårt att säga hur det gick med just denna punkt men de är ju så med livet allmänt, allt går upp och ner.
 
•Köpa en snygg bikini, som jag tvis i.
Köpte några nya bikinisar men kan inte påstå att jag har trivts i dem när jag haft på mig dem, tyvärr. Har varit extra fixerad kring min egen kropp och utseende detta år måste jag säga... Min egen syn på min kropp och mig själv har vait mycket värre än tidigare pga en del anledningar. 
 
•Organisera mina garderiber
Jag hade en period där jag organiserade och gjorde mina garderober så fina, men nu har jag nyss gjort om i rummet så just nu är dom kaos, haha. Får väll ta med denna punk till nästa år och fixa dom ordentligt.
 
•Moppetripp
I år så blev det faktiskt ingen längre moppetripp så det känns ju tråkigt. Nu somamren 2018 blir sista moppesommarn då hade faktiskt vare kul att fara på en tur men får väll se hur det bli med det.
•Planera mer och använda almanacka
Det här med almanackan och planera går ju alltid i vågor och perioder men över lag så har jag faktiskt varit hyftast duktig att använda min almanacka och försökt att planera och utvärdera osv. Man ser ett samband att när jag varit ledig och haft mycket tid har jag varit jätte duktig på att använda almanackan men när jag varit i skolan så har jag inte varit lika duktig.
 
•Läsa minst 3 böcker
Haha vem har ens det som ett mål inför ett nytt år, tydligen Jonna Persson. Detta klarade jag faktiskt! Om jag räknat rätt läste jag 4-5 böcker, för att vara jag är det faktiskt ganska mycket. Läste dels Sockerbomben, Ibland mår jag inte så bra, Ursäkta att man vill bli lite älskad och Coraline. Hör och häpna så läste jag även en engelsk bok som vi fick lov att läsa på engelskan, Whats your problem? tror jag han hette ;). 
 
Till sist, några minnesvärda bilder från 2017!
Partaj hos Jimmy i November/December tro jag
Jag död efter en springrunda i somras
bästa vi har nyss tagit julkort ;)
what is that.
 
1