SKOTERKORT, ELLEN 10ÅR OCH MÅLAT

Gokvääääll mina damer och herrar.
Har varit små dålig på att blogga senaste dagarna. Så få väll försöka kortfatta de senaste dagarna så gott det går. På juldagen så var jag och Sofie ute på en lång prommis ner mot 363:an. Vid klockan 3 skulle vi vara hos farmor och äta middag. Det är ungefär som en julafton nr 2. Eftersom vi äter julmat och öppnar farmors julklappar. Riktigt mysig kväll må jag säga. Fick bland annat Therese Lindgrens egenskrivna bok.
Jag har även varit i stan här om dagen, köpte massor med grejjor till mitt rum. Så nu har jag fixat och donat. Är som nöjd. Jag har tagit skoterkortet!!! Har även tagit bussen till stan och sett filmen Hundraettåringen men Jimmy. Riktigt bra film. Robert Gustafsson ä som för stygg :''')
 
Idag så fyller Ellen 10år! Stor tjejen ju. ;) Började dagen med att göra en oreo cheesecake. Mamma höll på å görm me tårtorna eftersom vi skulle få främmen vid 13 tiden.
Mamma, och även jag för dne delen, har som varit sugen på att måla om en kista vi har som bord i vardagsrumme. Jag gjort ett ryck idag där jag slipa han och drog på första lagret färg. Så blir väll (om jag hinner) att dra på det andra lagret imorgon. Skulle av skönt att få klar han så fort som möjligt. Än så länge så ser det faktiskt riktigt lovande ut. Kistan alltså.