FÖRSTA DAGARNA AV 2019

1. God morgon/janni 2.Vaknade halv 3 för att följa med pappa till Vännäs och sedan köra hem bilen, han hade nämligen ingen firmabil.😵 3. Proteinpannakor in the making😍. 
1. Pasta och kycklingpinnar😍. 2. Ser lite deprimerad ut men de är jag inte, jag lovar🤣 Jag mår faktiskt himla bra atm!! Good start på 2019 om man tänker mående. 3. påväg till stan me jullan, emil å anton.
1. Mmmmm pasta a la janni😛. 2. Öljanne. 3. Hämtade skotrarna här om dagen.
Kors i taket🤣 ha ha gud vad rolig du är Jonna...
 
Jamen då var dom första dagarna av 2019 gjorda. Har väll inte startat året med så mycket träning, som man alltid tänker man ska göra... Har dock försöt äta hyfsat, jag har då äte bättre nu än under julen och så. 
Som jag nämde i förra inlägget så har man svårt att skilja på dagarna när man vare ledig så länge, haha så svårt att återberätta då. Aja let's try iaf.
Igår Lördag, så började jag dagen med en skål vaniljkvarg, toppat med granola, jordgubbar och vindruvor😍. Har som skrotat gröten senaste dagarna, fyfan vad gott alltså. Man är små less på gröt när man käkat de varje morgon 2 senaste åren i princip🤣. How ever, sedan for jag och dumpade högtalarna som vi använde på nyår i Hällnäs, skönt att bli av med dom, fyfan vilken plats dom tage i bilen.
 
På dagen for jag och Julia och hämtade hem skotrarna, blev ju bara en kort tur från Älglund och hem satte ingen lång tur om man säg så. På kvällen var det sagt att jag skulle hänga med och bowla, men vart som ett rappel med skjuts och var därmed inte så taggad längre. Istället tryckte jag och Julia en tacos och sedan hällde vi i oss nå alkohol. Blev inte så mycket för min del, men aja. Emil och anton komme sedan förbi och sa hej sedan for vi iväg till stan och ba ragga runt typ. 
 
Idag har jag bara städat garderoben, vare ute på en prommis och käkat typ eheh. Livet.