LUGN HELG

Blev ännu en myshelg. Ganska behövligt då jag har varit sjuk nu i helgen😟... Har försökt tagit någon promeand eftersom de är sjönt med frisk luft och inbillar mig att de är bra att få röra på sig lite iallafall. Känner mig då lite bättre, har knappt kvar någon känning i halsen (skööönt!!) men håller fortfarande på att snora en del. Har även varit lite yr till och från, lite som när man är full och de bara snurrar, haah skumt🤔.
 
Juste igår fick jag nå il då jag klippte sönder ett par jeans. Just dom här jeansen använder jag aaaaldrig eftersom de är lite missfärgarde och var tidigare ca 1dm för långa. Så jag prövade bara att klippa av dem längt ner, är lur på att det med tiden kommer bli konstigt och kanske nötas upp och ni fattar vad jag menar. Gjorde även ett hål mitt på byxan, asså på "knäet". Kan va snyggt med bara ett, eller🤠. Haha nämen hoppas att de här gör att jag får någon användning av dess byxor för tidigare har jag vägrat använda dem för att de är lite för långa.
 
Asså myyyys att få dra på sig en halsduk och nå mysiga vantar!! Att de även varit grått och små duggat lite har gett mig massa höst feeling. iihh.😃😄 Är ju trots allt Septemebr numera😉