HEJ :-)

 
Jävligt irriterande att vara i skolan när man är snuvig och jävlig. Vart på något vis sjuk i helgen så de har även suttit i nu i veckan, dryyygt. Snore ba rinn när man sitt på lektionen, haha fyfan usch. I Tisdags komme Lars-Åke och snacka om nästa APL period, man ba stressss. Vi fick lite tips på folk vi kunde ringa och höra med. Fattar inte vad jag har för fel men kan tycka de är sjukt jobbigt att ringa någon okänd sådär. Men jag tog tag i det och bara ringde till en kille på Umeå Assistnce, ända anlednignen att jag ringde han var för att han tydligen var en bra handledare. Vet kanppt vad han har för körning eller nåt, kanske är sämst😂... Skit samma, nu har jag fixat de och lär väll behöva åka lokalbuss och skit varje dag.. men men😅 DAMEN UTAN KÖRKORT, jo tack.
 
Blev en weird Onsdag så jag följde med pappa som vanligt, vi börja väll rulla vid halv 3. Så vi han fara med ett lass till Husum och sedan skulle han på Hossab, så jag for hem en tväris (för de är så nära) och hade sedan tänkt promenera ner för jag är så jävla hurtig, not. Men blev att pappa och farfar fick lov att fara till Skellefte och hämta någon del coh vid klockan 1 var de klara. Så då var vi på full igen😌 Kan säga att det kändes som typ tre olika dagar fast på en och samma dag😂.
 
Skippade stepen pga att janni sjuk. Ville inte riskera att bli värre tills Ramsele.😎 Haha nä idag lär jag följa mossan till stan för att hätma Julia, tar alla chanser jag får att övningsköra då födelsedagen närmar sig (ok över en månad kvar, men ändå!!).
 
 
1. kora bil. 2.Bästa atm, promenader i skogen!! Förstå näre börjar bli färglada löv och gärna blåser omkring massa löv, åhhh älskarrr. 3. Mossans bästa köp på länge, en kristallkrona som en här i byn sålde😍.
haha pappa.