SKRIV/SMINKBORDET FICK SIG EN MAKEOVER

Före↑ Inge fel på de egentligen, var dock sugen på att fräscha upp skriv/smink borde lite. Spegeln var gul/vit och passade inte 100 till skrivborde enligt mig. Och tyckte dessutom att det var för mycket svart i mitt rum.
målar och fixar för fullt...
efter↑😍 Vart bättre än jag hade tänkt mig, var osäker när jag väl var igång med målningen men vart ju bra. Fick idéen om att göra om skriv/sminkborde när pappa var igång och tapetserade i Jullis rum. Det vart så mycket över, så jag ba hmmmm marmor är ju najs. Kanske kan använda de till något🤓.
 

VECKA 39

1.For en sväng till stan i måndag för lite shopping inför Cypern, inlägget om vad jag köpte är här. 2.😍
 
Man känner verkligen att de är höst. Delsa att de är Oktober bara om någon dag (då äre höst officiellt), de är kallt (nähä😂) jamen man är så ovan kyla när man har haft livets varmaste sommar. Det allra bästa är nu när löven börjar bli färglada😍, blir så mycke finare ute då allt annat (förutom träden) är grått och trist i princip. Det har dock vare några riktigt härliga dagar nu i veckan. Soligt och härligt. Började snacka om lastvikter och sånt på yrkesteorin, asså guuuud vad jag är borta😂 Tycker de är så svårt dehär med vad man får väga på olika vägar och boggitryck hit och alxeltryck dit. 
 
I veckan var det sista dagarna med praktik med pappa. tråkigt 🙁. Tyck de kan vara nyttigt att vara på olika praktikplatser dels för de sociala, att vara med andra människor och även kul att få se andra körningar än bara virkeskörning. De var även snack om att övningsköra nu nästa praktikperiod så de känns spännande. Om ni hade missat det så ska jag nu i 5 veckor vara på Umeå Assistanse. Känns som jag har nämnt det ett antal gånger.😅
 
Jag har på senaste hållt utkik efter en bil, de närmar ju sig körkort!😁 Så här om dagen hittade jag en V70 utanför Lycksele.Tänkte eftersom Mamma och Pappa skulle dit i helgen så tyckte jag de kunde fara och kika på den. Lite skumt dock att inte få vara med själv och kolla på bilen med tänkte de gå nog bra och litar ju på mor å far. Sagt och gjort, i dag Lördag for de och kikade på bilen och även köpte den😁. Skönt att ha de ur världen.
 
1

NYTT

Det bästa man kan göra nu förtin är att köpa badkläder (sommarkläder allmänt) eftersom de är sån jävuls rea. Både över och underdel kolaste 60kr! Så värt. 
 
Fyndade massa på New Yorker där de hade en jävla rea. Köpte de ni ser på bilderna (förutom den röda toppen) för totalt 130:-, huuuur värt.