FREDAG

 
Go kväll. :------)
Igår Fredag så var det ännu en dag med praktik. Dagen gick rätt så bra, började dock med massa regn å rusk. Men det klarna faktiskt upp under dagen och blev riktigt fint.Vi körde med vagn från Gimonäs till Röbäck till lunch sedan for vi och bytte lastbil. De skulle byta däck på driven, så då fick vi köra volvo resten av dagen. Eftersom vi int hade vagn kvar så fick jag i princip köra resten av dagen.
 
På kvällen tog jag och Julia med oss sminke ner till Linnea där vi gjorde oss iordning och åt tacos. Sedan fick vi skjuts av Marcus till Gladaberg där vi spenderade kvällen. Emil Hedman fyllde 20år (grattis än en gång!) så de var partyyy. Skojj.
 
stäng käften så man slipp se tänderna kvinna.☝
haha som vanligt var ja SÄMST på att dokumentera, men tycker helt ärligt de är ett tecken på att man haft roligt. Eller? Alla dessa bilder är Julias och tog själv endast 2 bilder, dom såg ut som skit så väljer att inte lägga ut dom. ehe. 
1
Anonym

Rummet ser ut som att det blev mysigt som fan, pärlan på nått sätt passar dig, ni är lika mörka å snygga båda två.. fan nu fick jag slut på skit å skriva.....