SEPTEMBER (SEN AF, JA JAG VET!!)

 
Hahhaha nu när över häften av Oktober gått kom jag och tänka på, fan jag har inte gjort "månadens-lista" eller vad jag nu kallar det om September. Så jag gör det nu :--) har dock typ glömt allt men.
 
SEPTEMBERS:

BÄSTA HÄNDELSE: Ramsele.

Klädesplagg: vet ej, kasnke min gud/oranga crop-top :-)

ARTIST: Frej Larsson😎

BÄSTA KÖP: Grejjerna jag köpte till rummet när jag "gjorde om det".

MAT: Tacos i sånna här små röd skålar😂

WTF: hmmm.

BÄSTA BESLUT: Att jag målade om och fixade i rummet.

SÄMSTA: Den här dagen så jag fick världens mental break down.

LÄNGTAN: Har väll små längtat efter Cypern och födelsedagen.

SAKER JAG SER FRAM EMOT I OKTOBER? 18 ÅR! KÖRKORT??! FEZT:--)

GOTT

Helgens inköp!! Vinter-spring-thighs eller vad man ska kalla det. Är löpartights som är fodrade plus en matchande tröja😎 man syns ju även skapligt.
Kolla vad man har gotta sig i helgen😂 Max i Lördags och sket sedan i middagen och åt en B&J🤓 man ba vem är jag ens😂
1. Mys att gå ute i mörkret och lyssna på Spöktimmen. 2. Måndagens lunch😋
 
Asså sveriges lugnaste helg och jag skojjar inte ens. Minns knappt vad jag gjorde i Fredags, förmodligen inte ett skit🤣. På Lördagen for vi till stan så jag fick övningsköra lite. Kändes helt okej i Onsdags när jag körde med Magnus men nu efter helgen så känner jag mig värdelös!! Att övningsköra med mamma och pappa är så förnedrande, dom säger bara dom dåliga sakerna man gör och detta gör att jag inte kan slappna av och ta de lugnt för jag sitter och stressar över att göra fel osv. Åhhh så nu känner det verkligen som att jag vill köra en extra gång på Onsdag med Magnus innan uppkörningen på fredag.... stresss.
 
Idag iallafall så fick jag sovmorgon till 7 (!!) eftersom att Linnea körde till skolan. Inge kul när man missat 4 religionlektioner och ska direkt börja skriva en inlämning utan att ha fått någon genomgång eller så. Så jag började med att läsa igenom lite kort om de två religonerna vi ska jämföra. Han ändå en bra bit på vägen än fast jag hade missat så mycket. Fyfan vad nöjd jag var när vår första uppgift var över där vi skulle jämföra Judendomen, Islam och Kristendomen. Nämen då ska vi nu jämföra Hinduismen och Buddismen, man ba 😫.
 
Aja komme hem typ halv 12 då jag gjorde stuvade makaroner och korv, var verkligen så sugen på de😍. Nu hade jag tänkt att dra fram symarskinen och fixa min "mario-dräkt" som jag ska ha på min och Linneas fezt på Lördag. 
 
Ikväll blir det middag hos farmor och Stig sedan vidare till Tvärålund för att fira Linn som fyller 20 om två dagar😊.

ÄLSKADE HEEELG

 
 
HEJ!
Vart som en kortvecka då vi var i Cypern i måndags, ganska skönt med en mjukstart😌. Plus att de bara är en vecka kvar till höstlov, gaaattt. Igår blev de några korta körningar då jag i princip fick köra hela dagen. Dagen bara springer iväg när mans jälv få köra och inte sitta på passagerarsidan. Även idag så blev de en heldag bakom ratten. Vi for till Holmsund, Sävar, en sväng till öst teg och Röbäck. Fick sluta redan vid halv tre eftersom de annars hade blive tajt med tid att hinna med 16:15 bussen. Slutade halv 3 då jag hörde med Linnea och fick skjuts hem av henne. Hur kul förresten, Linnea tog körkortet igår!! Sjukt att glida omkring med henne ensam utan Mange😂.
 
Ikväll lär de antingen bli att kolla Riverdale (😍!!!), ph eller eotb, hmmmm få seee.