18ÅRS GALEJJJ

 
 
Jävlar med bilder😅 Men fan vad kul och tack alla som kom och vill även tacka för alla presenter. Ni är bäst😘

18ÅR!!!

😍😍
1. wööw 2. Asåsåsåås farligt jävla gott, nybakade bullar å mjölk😋 3. skräckblandad förtjusning dehär med spöltimmen😂 asså usch vilken clown.
1. dagens lunch, aha matlådan vart kvar på röbäck. 2. jannis
 
Kan ju börja med att gratulera mig själv på 18års dagen, får man göra de. Eller jag kanske ska skriva i någorlunda kronoligisk ordning. Jo, i Tisdags hade jag prov om lastsäkring och lastvikter och allt vad det nu var. Gick nog ändå hyfsat, kom dock på såhär i efterhan någon grej jag hade fel på. Jävulst irriterande när man typ 3 timmar senare kommer på det rätta svaret🙃. I Onsdags övningskörde jag bil med mange en sista gång innan uppkörningen. Fick sluta typ 10 så resten av dagen blev jag hemma och käkade nybakta bullar och chillade typ. lajf. Avslutade såklart dagen med ett gött step pass med rödå damerna.
 
Igår Torsdag så blev det inte så mycket körningen eftersom vi hade vagn, men fick då tippa och växla av och på alla flak så blev ju lite tid bakom ratten ändå. 
 
Och så vaknade jag upp idag Fredag, lite smått nervös men spänd på dagen😅. Fyller fan 18 hela år :--) Började dagen med att köra till Ålidhems värmeverk där vi bytte nå containrar (haha säger man så), for en sväng till Dåva ochs edan tillbaka. Blev en svägn efter E4an upp mot Bygdeå och in på nån jävla väg där de jävlades lite, ahah. Aja orka in dra allt men blev då lite sena och han inte käka lunch så köpte en macka påväg till Wist last och buss där jag mötte upp Magnus för uppkörning. Och, jag klarade körningen, wihooo nu har jag körkort!🤠 vilken dag.
1

SEPTEMBER (SEN AF, JA JAG VET!!)

 
Hahhaha nu när över häften av Oktober gått kom jag och tänka på, fan jag har inte gjort "månadens-lista" eller vad jag nu kallar det om September. Så jag gör det nu :--) har dock typ glömt allt men.
 
SEPTEMBERS:

BÄSTA HÄNDELSE: Ramsele.

Klädesplagg: vet ej, kasnke min gud/oranga crop-top :-)

ARTIST: Frej Larsson😎

BÄSTA KÖP: Grejjerna jag köpte till rummet när jag "gjorde om det".

MAT: Tacos i sånna här små röd skålar😂

WTF: hmmm.

BÄSTA BESLUT: Att jag målade om och fixade i rummet.

SÄMSTA: Den här dagen så jag fick världens mental break down.

LÄNGTAN: Har väll små längtat efter Cypern och födelsedagen.

SAKER JAG SER FRAM EMOT I OKTOBER? 18 ÅR! KÖRKORT??! FEZT:--)