PRAKTIKEN ÄR ÖVER

 
Asså måste bara säga att det inte känns helt 100 rätt med den nya designen här på bloggen, men ni märk väll om jag byter hejvilt eller så. Kan änve inte ändra något i koderna för fattar inget av dem nya designerna. Blir fett arg när jag inte vet hur man ändra bredd på exempelvis inläggen eller byter färg på de osv så slutar väll med att jag går tillbaka till den gamla designen ahaha.
 
How ever, nu är praktiken över. Känns som att de två sista dagrana har jag fått göra mest och varit bland de mest händelserika dagarna. Om man jämför med hur det var första/andra veckan då man satt i lastbiln typ hela dagen och inte rörde sig ur fällen för vi körde ba snö från samma jäkla ställe. Iallafall så körde vi mestadels i stan och även kring Sörfors. Jag fick pröva koppa vagn, konstigt att köra automat!? och även lasta några last schakt. 
 
Idag Lördag så har nästan hela familjem varit i stan och shoppat. Eftersom jag inte kommer övningsköra bil nå mer på skolan så var jag på och ville övningsköra, viktigt å få öva liksom!? Jag köpte på Ikea nya gardiner, en lurvig och mysig pläd, nå plastblommor och en ny kudde. Najs jö.