DEPRIMERANDE!?

 
 Go kväll.
Då var ännu en Måndag och även Tisdag gjord. Vad gjorde jag igår? Var i skolan och hade HLR på idrotten, gymma med linnea, åt pasta med skinksås(😍) och sedan när vi sluta for jag och Mossan och jobba resten av kvälln. Eftersom jag är under 18 får jag bara jobba ett visst antal timmar så tog bussen hem vid 20:45 vilket var rätt skönt. Blir nästan liiiite deprimerad när jag tänker att jag ska stå vid en bänk, inne på en industri och göra svivlar i 7 veckor denna sommar. DEPRIMERANDE, kommer vara vit efter sommarn, tur bus finns. Nämen parraflow gillart.😌
 
Idag pojkar och flickor så hade vi ingen mentorstid på morgonen. Farmor räddade min och Linneas dag då hon ställde upp och skjutsade oss till skolan vid halv 10 så vi fick sovmorgon. Vi lyckades även fixa så att vi hade idrotten redan vid 12 isch. På idrotten fick vi nu denna veckan briljera mot ettorna i brännboll. gillart. Blev ju oavgjort förra veckan😌.
 
Haha jag låg inne i Julias rum och ba fan nä idag orka jag int träna. Kollade stegräknarn och den stod knappt på 2000 å kände ba nä orka ej gå ut. Då säger Julia att hon ska ut och träna så jag ba amen då gör även jag de. Hon är fatiskt bra på att få mig att träna även om hon själv kanske inte inser de😂😉. Jag har ju letat mig till ett sletet träningsprogram som jag tänkte försöak följa men började inte speciellt bra. Första dagen var igår och skulle jogga i behagligt tempo 6km men eftersom de blev så fullt upp med skola och sedan dirren iväg på jobb så han jag ej. Meeen idag tog jag mig ut på en tur, blev en 5km som jag tänkt på duga för denna gång. Känner att jag har flåset men oj vad de gör skillnad på vad man ätit och även om man slarvat styrkan.
 
Avslutade dagen sedan med en prommis bland annat ner till älven. Jääääklar vad hög han är.