BRA DAG, NOT.

mmm lite nytt från ikea gjorde susen, älskar gardinerna😻 Är alltså ny pläd, lurvig kudde, plastblommor och gardinerna.🙈
Har haft ont i halsen i helgen så den här Ben&Jerryn satt rikitgt bra i Lördags💖
 
Asså vad är grejen. Dagen startade KATASTROF. Haha kanske överdriver lite men min morgon var mindre bra. Jag vaknar alltid minst en timme innan bussen går och på den timmen så gör jag gröt, äter frukost, kollar youtube och fixar iordning mig. Eftersom att jag under hela min högstadetid typ stressade igenom alla mornar då jag inte orkade klia upp tidigare än kl 7. Detta har gjort att jag inte orka med att stressa på mornara.
 
Meeen imorse vaknade jag 07:10 och av någon anledning kastade jag iväg mobilen och flög upp ur sängen och drog på trosorna åt fel håll, glömde bhn (tur den va i väskan) och slängde på nå kläder jag hade lagt fram. Fick sedan lägga mig på golvet (i panik!!!) och leta reda på mobiln jag hade kastat iväg och sedan raka vägen ut till bussen som går 07:15 fårn affärn. Innan jag går ut till bussen så ser jag mig själv i spegeln och jag inser att jag inte har duschat av min brun utan sol och har även håret uppsatt i en boll som jag sovit med (ser ut som ett fakking fågelbo). USCH säger jag bara. 
 
Dagen fortsätter superrbbb då jag går i nån jävla skit så mina vita skor blev istället bruna💖. Älskar livet. Sedan hade vi bögbasket på idrotten, inge kul när man är sämst. Dock så var dagens lunch min räddning, haha makaroner och korv. Inte den bästa då det är skolans men den fick duga en dag som denna och satt faktiskt jäkligt bra. Negativa Jonna hade inte fått sin gröt på morgonen så tur det var ätbar lunch för alla andras bästa. ehe.
 
På naturkunskapen gjorde jag bort provet och känns inte speciellt bra eftersom jag ha fan gett upp dehär med NKn. Är överycklig om jag får E på dendär skiten.