TRIST DAAAG

 
Asså jag spyr på mig själv. Fyfan vilka töra bilder, men jag kan säga er att denna dag har varit rätt tör så kanske passar bra ändå? Kan börja med att man vaknade upp till sveriges mest deprimerande väder, duggregn, grått och trist🙁. Hade dessutom sveriges finne mitt i ansiktet som har gjort så jäkla ont hela dagen. Tänkte lägga ut en bild och visa men fyfan vad löjligt, skäms ju fan av att prata om det. Jag med typ rätt jäkla bra hy när det kommer till att slippa finnar (peppar peppar ta i trä) ska fan inte säga nåt. Såg Vilma la ut för ett tag sedan om hennes acne och jag blir så sad och kan knappt förstå hur jäkla jobbigt det kan vara när det gäller just acne och finnar. Fyfan säg jag bara och önska bara att alla i världen slapp dedär med acne och bläää allt vad de nu är. Om man redan har de jobbigt å tufft inte fan ska man behöva utsättas för sånt som gör en att må ännu sämre😔. Nä dedär få vara min dagens diss.
 
När jag ändå är inne på dagens diss så kan jag lika väl spinna vidare på något som har varit sämst idag, positiva Jonna😁. Först och främst hade jag sveriges ångest igår över två prov jag skulle ha idag. Pluggade men de likande fan ingenting, vart fort less och gav upp. Det visade sig sedan att de inte blev nå prov med Jan. Det var så klart skönt eftersom jag inte var förberedd, men dissen var att jag inte kunde göra bort NK provet. Fan, hatar att skjuta upp saker, speciellt inom skolan osv. 
 
Något som däremot var jäkligt najs var stepen ikväll. Fyfan vad glad jag är att jag for. Bruka bli lat när jag vet att varken Linnea eller Sofie ska dit men jag drog mig dit iallafall.😁👌