2018-05-08

Asså hur härligt??😻😻😻
 
HEJ😁
Höll på säga att imorgon blire praktik på Mark & Grund och kom på mig själv att juste den där tiden är över numera. Sedan kom jag på juste fan det är bara Tisdag, haha jag lever en dag före alla andra i princip. När jag ändå snacka om praktiken så känns det på nå vis lite surt att den är över för jävlar va det fanns snygga killar. Hahahaha medelåldern var riktigt låg och när vi satt där i fika rummet med typ 8 unga pojkar och jag så mådd man som gött🤣😎. Nämen gud vad säger jag ens. Vi lämnar det tack.
 
Juste, Tidag vare och inte Onsdag som jag först var inställd på. Dock så gör det inte så mycket att det bara är Tisdag eftersom att vi är Ledig Torsdag och Fredag så får helg imööran. Gött mos.
 
Idag flickor och pojkar så drog Linnea och gänget till Rhodos😢. Kul för dom, meeen detta betyder att Linnea inte vare på skolan och är självklart tlåkigt. Dagen har gått bra ändå, fick D på det där jäkla sex oxh samlevnads provet så känns himla bra ändå. Hade knappt pluggat saaatteeee. På idrotten hade vi innebandy, feett skojj!? Det är faktiskt kul med innebandy, men jäääklar vad slut jag blev.
 
Nu ikväll blev det middag hos Farmor och Stickan, mys. Tog mig även en promenad sådär på kvällskvisten. Fyfan va skönt att kamen har börjat på att tina upp. Föredrar att promenera/springa i skogen😉. 
 
Nu innan jag går i säng ska jag plugga till provet vi har imorogn och även hinna med att kolla ett avsnitt eller två av Biggest Loser😁.
Hahah håre, najs. Man ba va är det där ens.