ÅH

Gårdagens Shopping🤠 Sämst bild på tröjorna men men.. De är då lite volanger, lite snörnng... Sommrigt och härligt helt enkelt. Annars ser ni ju själva vad jag köpte. Välbehövligt med en ny foundation kan jag medela. Har fått lov att låna av Julia senaste gångerna för jag inte har haft någon egen.😅
 
 
I Måndags var jag ledig från skolan så då for jag och jobbade. Fick mig en sandwich där runt 2 tiden. Han satt jäkla fint måste jag säga, man var lite halv less och slö så de gjorde verkligen ens dag. På kvällen blev de 8,5km löpning och även typ 30min styrka. Typ den mest lidande löprundan eeever. Hade en blåsa på lilltån och tejpade den men skavsårsplåster. Ni hör ju ba😂. Gjorde ont nanting men blev lite bättre me tejpen..
 
Igår på skolan påbörjade vi Arbete på väg som vi ska ha imorgon. Mindre kul. Efter skolan kom Lars och hämtade jag och Linnea. Jag chillade hemma en stund innan jag tog bussen vidare till stan och shoppade. Mötte senare upp Julia, Ellen och Mamma för att hämta ut banden till yran.
 
 
 
 
Hahah asså nä jag känner bara vad skriver jag ens. FYfan vad ointressant. ahhaha jag orka int. Jag är fan less nanting idag. usch. ursäkta mig😅.

VECKA 21

Vecka 1

Måndag -Vila       

Tisdag - Distans

6km - behaglig fart – Från 6:00 - 7:00 min/km. Känns kroppen bra kan man springa på lite snabbare, men känns det tyngre så är det bara att lugnt köra igenom. 20min lättare styrketräning (mage, rygg och allmän styrka).

Det blev 5km i 7min/km tempo i Tisdags. Jag kände mig rätt slö och kändes att de var ett tag sen jag var ute i löparspåret. På skolan så gymmade jag och Linnea. Skulle gissa på att det blev 20-30min där jag försökte jobba igenom hela kroppen.    

Onsdag - Intervall

Uppvärmning 2kmTips: Koordinationslopp 3x100m. Gå lugnt tillbaka. Tips: 3x5min Vila 2min mellan varje intervall. Fart 5:55 - 6:15 min/km. Nedjogg 2km.

 I Onsdags var det intevraller som stod på schemat. Var verkligen så länge sedan jag körde intervaller. Typ i vintras när vi hade vårt träningsprogram...🙄 Närmaste intervallträningen jag kommit är på brännbollen skulle jag tro😂. Började som det stod, 2km uppvärmning och sedan 3x100m, 3x5. (15 intervaller). Efter varje ryck så gick jag som de stod. Avslutade med 2km nedjogging. Totalt 8km. Måste varit mer än 100 meter eftersom de blev 8km totalt inställt för 7km.🤔

 Haha ni ser ju ba, jag springer ju hejvillt överallt uppe på kamen. Värsta var ändå i Lördags, har varit i princip överallt😂.

Torsdag -Vila                     

Fredag  -Vila                  

Lördag -Distans

10km. Lugnt inledningsvis, och känns kroppen bra kan du öka efter hand. Dock ingen snabbdistans. God känsla hela vägen.

 

Det blev 8km i Lördags. Han ej 10km eftersom Julia ringe och fråga ifall jag ville med till stan…😂😉

Söndag -Vila
 

haha KAJK

 
 
Go afton barn.
Igår Lördag så var vädret på topp vilket gjorde att största delen av dagen spenderades ute, iallafall till en början. Jag målade en bänk vit, sjut vad lite färg kan göra!?😌 Tycker det som är små skojj att fixa iordning gammal skit som ändå inte används till nåt vettigt och göra de fint och så, tillexempel som denna bänk.😉 Var tänkt att jag skulle ta 10km löpning men han bara med 8km då Julia ringde och frågade ifall jag ville med till stan. Jag vände om och sprang som aldrig förr hem då vi sedan drog iväg till stan och kollade på en lastbil och handla.
 
Gårkvällens planer var ytters oklara. Jag och Julia hade antingen tänkt hitta på nåt i stan med Linnea och nå fler fast de sket sig. Vi hade även tankarna på att fara till Gnarp på latbilsträff men även de sket sig. Vi hade alltid sminka oss och valt kläder i 3år i onödan, jaja. Slutade iallafall med att jag och Julia spela nå spel och ba prata ute på altan, myys.