THURSDAY

Tordag. Det betyder alltså att de redan är Fredag imorgon. Jäklar vad veckorna går fort. Är inte många veckor vi går i skolan innan det är lov igen, gööött. Idag så var de endast Moa och Jag som körde eftersom Linnea ska till Saxnäs och roa sig. Det lät inte speciellt lovande att äta på Midgård eftersom det var nå skit till mat så vi drog på Max. Ska va ärlig och kom kanppt igång senaste gången jag åt på Max eller liknande. Finns ju en anledning haha men kan vara gott ibland. 
 
Har haft cp damp i dag för jag har fått solen i ögona typ 24/7, fyfan jag måste leta reda på glajjerna. Man ska egentligen inte klaga nu när det börja bli vårväder och härligt ute. På tal om vår så hade jag på mig bomberjackan första gången för i år, de är ju faktiskt ett tecken på att det börja gå mot vår ändå.
 
Kom hem till kaos. Fyfan de var så stökigt och rörigt så jag började med att slänga in en tvätt, sortera tvätt, dammsuga och röja undan i köket. Hade även tänkt försöka städa mitt egna rum och senare ikväll hade jag tänkt att kolla på Riverdale eller möjligtvis Wahlgrens värld.