SLICKAR TIMRÅS RÖV ATM

1.hur fint och härligt väder, nästan så man får vår feelings?! 2. haha yeah boi friyay 3. uå
Gjorde allt i min makt för att de endast skulle vara svarta skålar och tallrikar #perfektionist. I vanliga fall kajak vi sönt å blanda allt typ, ej gillart.
1. julia masterchef kirra midda (så gott!!) 2. kajk att vi käka på midgård numera 3.kvällsmys +frysta vindruvor #livet
 
 
Vad gjorde jag ens igår. På skolan så rullade vi in mot stan och hade körning hela dagen. Roligare än att vara i Vännäs iallafall. Gick bara bra och tog bussen vid tre hem då jag slockna totalt, fyfan va jag var trött. Blev senare på kvällen as god middag hos farmor och Stig, som de alltid är<33 
Sofie och Linnea kom förbi där vid klockan åtta då jag och Linnea hade köpt en liten present till Sofie♥ Bästa saffi förtjänar ju verkligen de. Hade även lovat Julia att jag skulle vara friösr och färga hennes toppar mörka saaaattte man måste ju hålla de man lova. Dock oklart ifall hon blev nöjd eller ej, hmm.
 
Hade typ helt glömt bort att idag Fredag var sista dagen innan lovet så man blev ju positivt överraskad när man insäg de, så najs!? Idag så har jag gjort bort sluttestet (där jag spika testet, ehhe), klarat en deluppkörning och kört i stan med kära Siv-Britt. gött mos.
 
När jag kom hem satte jag i nå löshår i Julias hår, micket snäll storta syster man är. Gjorde även middag och självfallet blev det Tacos.
Åh harre gud Leksand jagar för tillfället första plats. De ligger alltså två och slickar Timrås röv så jag hoppas verkligen gudarna är med dom och att de faktiskt vinner. Nu ska vi dock inte tro för mycket eftersom Timrå leder med 2-1.. gay.