SNART LOV!?

1. hmm healthy? 2. bild på mig från förra veckan med min nya lurvas jacka. 3. mys.
 
Jäklar anamma, sista veckan innan lov, tjoooho säger man då😁!! Det är aldrig fel med lov, ellerhur? Dock så känner jag inte att jag är i behov av att ta en paus från skolan eftersom allt som har med skolan att göra är så slött. Haha som pappa säg "gör ni inte nåt i skolan!?". Vi slutar alltid tidigt numera. Svaret på frågan är rätt enkel, vi gör inte mycket i skolan för tillfälelt. Två lektioner på både Måndag och Tisdag, detta gör att vi sluta tidigt, inte svårare än så. Kan tycka att de är tört allt sluta, som idag efter 11 tiden. Man måste vänta i 2,5 timme på att bussen kommer. 
 
Vad har hänt de två senaste dagarna. Igår blev det veckans första träningspass på gymmet. Eller egentligen första gympasset på väldigt läänge känns det som, kul!! Det var Leksand första kvalmatch mot Mora där dem, hör och häpna faktiskt vann.
Tog mig även i kragen och pluggade lite lätt inför provet vi har imorgon. Är dock inte så nervös längre eftersom att Jans prov bruka inte vara så svåra😌.
Mamma har börjat jobba skift där hon denna vecka jobbar ca 14:??-23:?? tror jag. Detta resulterar till att man knappt träffar hon under dessa veckor🙁. Är som tomt vid middagsbordet utan Mossan😉.
 
Tisdagen började med idrott där jag, Nadja och Linnea hängde i Gymmet. Direkt efter hade vi nk och därefter var skoldagen slut. 
 
Något jag gått runt och gruvat över och skjutit fram som faaan är att ringa till min praktikplats. Vet inte vad grejen är men jag blir så nervös och "rädd?" för att ringa, specillt vid sånna här tillfällen då jag inte känner gubben jag ska ringa och vet knappt själv vad jag ska säga!? Vår APL-lärare vill gärna att vi ringer och kontaktar våra handledare för att öva och dels för att det kan vara bra för handledaren. Fyfan hade nästan slute bort dedär, meeen ja gjorde de till slut. Såklart så var det inga konstigheter, gick hur bra som helst men det är typiskt mig att jaga upp mig inför allt och inget.