SLÖÖÖ

Jäklar vad ljus det har blive. Imorse var det nästan som om att jag fick en chock när jag vaknade. Det var så ljus i rummet och speciellt när jag knata ut till bussen. Kul att man märker att vi börja gå mot ljusare tider, önskar dock att snön kunde ge sig nu. Jag tycker faktiskt att de räcker med den snö vi har för tillfälle. Stickan sa påvägen hem idag att de skulle bli upp mot 1dm!? Vill ha vår </3. Jaja inte mycket att göra åt saken. 
 
På idrotten blev det att jag gjorde beep testet eftersom mina fyra veckor med träningsprogrammet är nu över. Känns himla skönt måste jag säga. Jag har känt en sån stress kring att få alla pass gjorda, skriva alla veckoutvärderingar och allt vad de är. Har dock en massa kvar att skriva men känns bra att de lider mot sitt slut iallafall. Ingen Linnea idag och eftersom att Nadja skulle prata med någon lärare så blev det lunch i min ensamhet. Var dålig lunch så jag gick och köpte mig en macka och kaffe. Eftersom jag glömde hörlurarna så fick jag även lite nytta gjort då jag skrev på idrottsinlämningen.
 
På nk börja vi med en ny uppgift där vi ska skriva om någon miljövänlig bil typ. Jag har valt att skriva om en Tesla så får se hur detta går. 
 
Senare ikväll så blir det nog inte mycket gjort skulle jag tro. Jag låg uppe länge igårkväll då jag inte kunde sova. Jag ska fan inte dricka Nocco för det resulterar alltid till att jag aldrig kan somna. Men de är ju så gott!! Var dessutom sjukt varmt i mitt rum så slutade med att jag öppnade fönstret. Detta ledde till att i morse var det som kyligt i rummet så jag har känt mig brano slö idag. Blir nog tidigt ikväll.