MASSA MYS

HallĂ„!😄
Fredagen startade till en början riktigt bra med sovmorgon till klockan halv 8 typ. Jag gick ut till bussen ungefÀr 08:40 för jag trodde bussen gick kvart i, men det visade sig att jag hade kollat fel. Bussen gick tydligen klockan nio sÄ blev mindre kul att börja dagen men att stÄ 20 min ute och vÀnta. Jag hade pÄ mig min Ramones t-shirt, sist jag anvÀnde den gick jag sÀker i 9:an. Haha nostalgi, kÀnde mig lite som Jonna 14Är typ.
 
Vi hade bara en uppkörning var, vilket för övrigt gick himla bra. Blev att strosa runt pÄ stan till klockan 13:20 dÄ bussen hem gick. Fredag= tacos. AlltsÄ blev det tacomys och sedan kollade jag Parneviks som nyligen kommit ut och Àven Riverdale. Mys.
 
Kan beskriva Lördagen med ett par fĂ„ ord, mys, slött och massa gott. Haha jag och Julia var hemma sjĂ€lv större delen av dagen. Blev mac n cheese till middag och sedan BnJ efterĂ„t. MUMSARNNNN. Jag och Julia hade en riktigt myskvĂ€ll dĂ„ vi lĂ„g och kolla film. Vi kollade pĂ„ 47 Meters Down och Ă€ven The house at the end of the street. BĂ„da filmerna var bra men den sist nĂ€mnda var faktiskt riktigt bra. Rekommenderar đŸ™‚đŸ™ƒ.
 
Idag blev det födelsedagsfika hos Johanna med flickorna. Och nu blir det att dra vidare till Farmor och Stig som bjuder pĂ„ middag. 
 
Kan sammanfatta denna helg med en massa mys och bara tagit det lugnt. JĂ€kligt skönt Ă€ndĂ„.😌