LIVETS ÄGG

Åhhh i Måndag hade Ellen träning så då hängde jag och Julia med till Vindeln i brist på annat. Då fick jag syn på dom här äggen, dessutom oreo smak!? Jag vet att jag tidigare i bloggen snackat om just dessa och åt alltid dem när jag var liten. Speciellt när jag och Julia var hos Mormor och Morfar åsså cyklade vi till ica och köpte sånna, åhh tider.  Hur gulligt att man även får med en liten sked.
 
Igår så var jag ej i skolan eftersom jag bara hade idrott där jag lix kunde jobba hemmifrån. Så jag satt från halv nio på morgonen till 11 och skrev klart utvärderingen. SKÖNT Å HA DE UR LIVET. Blev en prommis ner till Rödånäs och senare under dagen en 5km springtur i vår vädret😍 De har på så kort tid vare så soligt och skönt ute. Jag kom även fram till att nästa vecka är det 10veckor till sommarlov, vet ni hur lite de är egentligen!?????
 
Fick reda på att vi har prov om lastbilens funktion nästa vecka så känns små drygt å behöva plugga inför det. Är ganska mycke frågor, blä. Hade även tänkt utforska elevcentralens nya hemsida eller vad man ska kalla det. Dom har iallafall gjort om allt och vi hade tänkt inom snart framtid göra bort teori provet för B så skulle behövas en del repetion.