IF KARMA DOESEN'T HIT YOU, I WILL

 
 
GokvĂ€ll damer och herrar😉.
Ser att blogg.se har införskattat sig emojis och grejjer. Haha ska försöka inte över anvÀnda dem. Minns att jag back in the days var sÄ avis pÄ tillexempel Alexandra Nilsson som anvÀnde sig av smileys i hennes inlÀgg, nu fÄr jag Àntligen vara som hon. Prank.
Somnade riktigt tidigt igÄrkvÀll eftersom jag inte hade mÄtt sÄ bra under dagen. Detta resulterade till att jag vaknade av mig sjÀlv redan vid 5 imorse. MÄste dels varit för att jag somna tidigt och att de nu börja bli himla ljus i rummet pÄ mornarna. Vid sÄnna hÀr tillfÀllen skulle man egentligen stiga upp och gÄ ut pÄ en promenad eller nÄt. Man Àr lix pigg och fÄtt sina timmars sömn, varför inte göra nÄgot vettigt av den timmen. 
 
SÄnna hÀr dagar hade det varit lika bra att stanna hemma för att det Ànda vi gjort Àr att skrive pÄ datorn. PÄ idrotten skrev pÄ utvÀrderingen och pÄ Nk:n skrev jag pÄ Biluppgiften, vÀrt. 
VĂ€dret har varit riktigt fint mĂ„ste jag sĂ€ga. Soligt och hĂ€rligt, gillartttttttttt.😎
 
Förresten sĂ„ fick jag redan pĂ„ hĂ€r om dagen att nĂ€sta vecka blir det praktik pĂ„ Mark & Grund. Alltid lite nervös men tro det nog ska gĂ„ bra.🙈