FÅR (!?)

God kväll pojk och flicke barn där ute.🙃
 
Ännu en dag gjord, vilket betyder ännu en dag närmare helg. Kan verkligen inte säga det nog många gånger, men alltså deeeet gåååår såååå foooort. Känns som detta är något jag nämner i varje inlägg men jag tänker verkligen på att tiden bara springer iväg. Imorgon är det sista dagen på vår B-körning. Det har alltså redan gått 5 veckor sedan vi körde igång, 5 veckor!!??? Redan!!?
På tal om sista dagen men B-körning så blir det sovmorgon imorgon. Vi kommer ha uppkörning så eftersom att Moa skulle börja så kommer jag och Linnea in till stan där vid 10 snåret.
 
Även idag blev det lite sovmorgon eftersom Joel körde. Eller egentligen inte eftersom jag ville sminka och göra mig fin så blev att jag steg upp kvart över 6, haha.
 
Hallå!!? Vet ni vad Jonna Persson gjorde igår?! Hon köpten en fårjacka :------) Så nu få jag äntligen se ut som ett litet får 🙈💓. Jag och Linnea var i stan igår så jag fick syn på en lurvig "jacka" eller kofta, vettefan vad de kallas. Jag har länge velat ha en sådan men har varit lite för snål. Jag såg att de hängde en röd prislapp där det stog 149:- så då fick jag lov att slå till, hihi. #nöjdtjej