22:12

1. ahhaha de är stekta ägg med grönsaker, skinka och ost, ser inte speciellt lovande ut men skenet bedrar. 2. promenad 3. ahha fyfan va söta, jag och Julia i våra unga dar.
 
I Lördags for jag ut på en 8km jogging tur mot Altjärn och dedär, som sist helt enkelt hehe. Mindre fint väder men inte speciellt kallt så de gick bra ändå. På kvällen hade vi främmen av Ronny, Monica, Jan-Ove, Danne och Veronica, mys. Vi åt köttgryta och pasta<33 Jag var kände redan vid 9 att mina ögon var ruskigt tunga så somnade rätt tidigt än fast de absolut inte var någon lugn och ro i huset.
 
Igår Söndag så firade vi Julia eftersom hon fyller år idag, grattis hihi. Blev som vanligt massa fika med släkten. Vi blev sedan bjudna på middag hos Farmor så vid halv 6 vandra vi över till hon och Stickan och käkade. Eftersom jag knappt hade varit ute under dagen så for jag ut på en promenad på kvällen. Haha sen när jag kom in så fick jag feeling och vart sugen på träna så körde ett begränsat styrepass sådär halv 11 på kvällen. Vid halv 12 fick jag fan lov att ge mig eftersom jag var trött och ville hinna duscha och de.