MARS

 
MARS:

BÄSTA HÄNDELSE: Tsjö party lätt, dock så var även fjällen små mysigt ändå. 1,2,3,4.

KLÄDESPLAGG: Träningstights. Haha måste sluta leva i mina jäkla springbyxor.

ARTIST: Har haft en sådan otrolig musiktorska på sistonde. Så jag har suttit och nött samma gammla trötta låtar, ahah men tror månades artist/grupp blir Hov1. 

BÄSTA KÖP: Mina nya örhängen och fårjackan kanske😉?

MAT: Surdegsmackor haha😌.

WTF: Hallå jag har inte ens skrive om detta i bloggen, men jag vann en tävling på instagram. Jag vann ett par träningstights och sockar😉. Välbehövligt med nya träningsbyxor, dock så kan jag inte vara säker på att jag får hem dem. Haha jag vann för någon månad sedan en bikini men inte fan har jag fått dem... jäla skit.

BÄSTA BESLUT: Haha att jag tog mig i kragen och ringde handledarn jag ska ha på praktiken. Låter löjligt men jäklar vad jag sköt upp det.

SÄMSTA: Har på något vis varit extra osäker i mig själv och har kännt mig ful och blä delvis. Känns även som jag har ätit för mycke skit🙄

LÄNGTAN: Tycker denna punkt alltid är så svår men tror en grej jag små längtat till är påsklov. Alltid skönt med en ledig vecka liksom.

UPPFYLLDA MÅL: Det ända jag skrev förra månaden var att jag ville parta, och det gjorde jag också.🙃🙂.

SAKER JAG SER FRAM EMOT I MARS!? MÅL?: Påsklov, hoppas på vårväder och att man kan börja springa på ren jäkla asfallt och dessutom slippa ha långkallingar. Ett mål jag kan ha inför nästa månad kan vara att jag ska göra något jag aldrig gjort förr. Åh harre gud, få se hur det går. haha rip kom att glömma det.

BLACK N WHITE

🐒

ALL BLACKKK

dagens outfitta☝
 
 
Hejhej.
Idag så hade vi prov om Lastbilensfunktion och det gick bara bra, full pott🙃. Haha när vår lärare Jan gör prov blir det inte speciellt kompliserat om jag säg så. Var tänkt att jag och Linnea skulle gymma efter lunchen men eftersom att Linnea skulle göra slutetstet så ägnade jag mig åt att plugga b-faser istället. 
 
Har varit otroligt otaggad på att fara till fjälls nu till påsk men tro att jag ändå hänger på. Så ikväll måste jag fixa allt inför praktiken, packa väskan, fara på step och vill gärna hinna ut på en promenad. ojojoj. Ifall jag ska hinna med allt är det nog dags att börja, så lika bra att avslutar här.