BÖX'NNnnnn

 
Äntligen helg flickor!!
Jag kände att fyfan vad man ha sett ut som skit hela veckan. Asså i Torsdags så hade jag foppa, blåa fula byxor å nån skabbig kofta, jäla lodis typ. Såå idag kände jag att nä vill ha mina via fräscha byxor å min röda kappa ba för att ja kan😌. Var trots allt Fredag. Eftersom det är fotbollscup i helgen så blev jag och Julia hemma själva. Vi lyxa till de med mysmiddag me go jäla tacossss. Tryckte sedan nå kladdkaka å ba låg framför tvn när man fick erbjudande att fara till stan. Så var bara att slänga på sminket och sedan tog vi bussen till stan. Gött att de finns så kallade sommarlovsbiljett som gör att man få åka grattis, gillert😏.
 
böxn, livets ord säger jag bara.
 
#mylittleponny

TRÖTT ELLER VADÅ

go jävla glassen och daddy som fiskarr.
 
Usch mååååååååååår skit.
Nä eller a. Jag har varit så himla trött och sliten hela dagen. Typ även igår och i Måndags men idag vare värst. Höll fan på att somna mitta dan...😐 Igårkväll så blev de go jäla middag i stugan hos farmor som såklart gjorde att man åt ihjäl sig. Avslutade såklart med massa glass och kolasås🙄. Kan säga att de är det absolut sämsta man kan äta innan träning. Eftersom jag sköt upp träningen till Tisdag så kände jag att jag de måst göras. Var klar med styrkan typ 9 och sedan blev de en seg jävla springtur. blä.
 
Något positivt som blev sagt idag är att jag kommer vara ledig både vecka 30 och 31. Känns gudomligt skönt. Ha tänkt att min dödsorsak kommer annars bli gjort för många svivlar eller nåt. Man bli fan less😅. Tur det bara är 5 veckor kvar🙃.
 
Tro jag bara tänker mycke fast ändå inte och bara är trött och vill sova typ. fattar ni 🤥🤔. Nä men a snart helg och känner att jag måste rycka upp mig. Wheels och grejjer i helgen, dock oklart om de bli någe för min del men kan ju altid hoppas på nå galejj.
 
asså fyfan säger jag bara. truckar är de fulaste och skabbigaste jag vet😂😂😂  myssen gör allt.

LUNCH PÅ FRIDAS

 
Ger min lunch 5/10. Inte alls så imponerad och tyckte dem var ruskigt smål me kycklingen meeen mototskakan får då iallafall 10/10 måste jag säga😌
 
 
 
Haha i morse orkade jag inte bry mig om vad jag hade på mig. Ingen ser mig ändå så vafan😅 Men på väg ut till bilen kom jag på att vi skulle på Lunch på Fridas idag! Så jag rusade in och börja gräva i garderoben. Kan ALDRIG bestämma mig om vad jag ska ha på mig, kan lätt slänga ut halva garderoben och ta typ 40min på mig. Aja eftersom vi skulle på jobbet så drog jag då på mig en kjol och en lila topp till. fancy elr vadå.
 
Måndag idag och det har faktiskt gått riktigt bra. Alltid segt delvis men eftersom vi fick typ isch en timmes lunch (dessutom en as mumsig morotskaka efteråt😍😋) så har dagen gått rätt så fort. Ikväll så blev det en promenad trots att jag har två blåsor på vardera lilltå från gårdagens långpass😅.