MYS HELG

Massa mat mat mat.
Mer mat och även glass från älskade Glassbonden.😍
😛😍
 

 
Känns som att det har varit mycket senaste helgerna så fick bli en riktigt lugn helg med min kära syster. Det var ju galejj i Åsele i helgen men vi tog oss samman och stannade hemma. Vi ville vila upp oss och inte riskera att bli sjuk, eftersom att man nu nästan är 100 frisk. Var dessutom ensam hemma eftersom mor och far åkte till fjälls för att måla en stuga och Ellen drog till Gustav. Skönt hehe.
 
I Torsdags så blev det sagt att eftersom det var så lite göra på jobbet så tog vi ledig Fredagen. Fyfan vad skönt det kändes, riktigt välbehövligt. Man uppskattar lediga dagar så mycket mer nu när man jobbar. På Fredagen cyklade (haha, ja vi cyklade) vi till Glassbonden. Hade aldrig varit där i sommar och tänkte att man vet aldrig när nästa tillfälle blir så jag tvingade med Jullis på en tur till Selet som sagt. Jag brukat aaaaalltid ta samma smaker, sockervadd och vanilj eller choklad. Så nu för en gångs skull skulle jag testa något nytt så jag tog Cookie och Baileys. Riktigt gött må jag säga. På kvällen blev de först tacos och sedan mys framför tv. Vi såg filmen Rings, riktigt bra skräckfilm. 
 
 
Både idag och igår så har jag och julia bara legat på playan😎. Årets första dopp fick bli i sandvika, jäkligt skönt. Igår så drog vi oss ut på en springtur mot våran vilja för att vi varit så slöa gällande träningen på senaste tiden. Så skönt men fy vad mina ben kändes som stockar. Riktigt tungt gick de delvis. Vi duschade, gjorde iordning lite Lördagsmys och sedan borrade vi ner oss i soffan resten av kvällen. Vi kollade först på The Amityville Horror, tror jag den hette? Lite weird och inte speciellt läskig så avrt lite besviken och den andra filmen vi såg var The Babysitter.