VILMA 18 JÄVLA ÅR!

Hej gomorgon eller godag kanske man ska säga. Har varit vaken ganska länge ändå, vaknade vid sju imorse och mådde mindre bra. Som det ska va helt enkelt. Inveg vår nya micro imorse, haha vi måste ju va dom sista på jorden som skaffar en micro. Vi hade en för kanske 5-6år sedan men den gick sönt och sen dess så har vi varit utan. Har funkat bra utan men känns ändå himla najs å äntligen ha en.
 
Igår började jag fixa mig vid 4-5 tiden skulle jag tro. Ändå så kände jag världens stress där sista timmen innan vi skulle fara iväg. Var en del grejjer som bråka så blev lite less men jaja kunde inte göra så mycket åt de. Vart desstuom aldrig nöjd med sminket eller min outfit så sprang ju och bytte hur många gånger som helst #STANDARD. 
Hur som helsts så var vi på rull mot Burträsk halv 8 och vet inte när vi var framme men vid nio gissar jag på. Vi hade sååå kul och dansa så in åt helvete. Min stegräknare sa att jag hade gått 10000steg på hela kvällen, sjukkkkt!!?? Vet seriöst inte när vi for hem men det var nog mellan 12 och 1 tiden så de vart inte spciellt sent. Var hemma i lagom tid där jag kunde ta bort sminket och sova i min egna säng så de var jäuvlst skönt.