SPONTAN KVÄLL OCH SNÖKÖRNING

Asså harre gud.
Igår Fredag så blev de snökörning och även varsin fastkörning för jag och Moa hahahah. Var pannkakor till lunch och dagen rullade på himla bra måste jag säga. Humöret är ju som på topp när man vet att det är snart helg, har fått äte go lunch'n och härligt väder på det. Under dagen var de snack om att de skulle bli drag i Vindeln. Vart delvis sugen på fara men drog mig och och kände att de kunde vara skönt att bara få vara hemma och chilla. 
 
Det blev tacos till middag och sedan så gosade jag ner mig i sängen med nån serie och godis. Mys. Hade tänkt att sova när jag och Julia blir erbjuden skjuts till Vindeln. Vi är tveksamma men slutar med att vi fixar iordning allt på 20min och drar iväg efter 11 tiden. Jäkulst spontant, verkligen inte vad jag hade planerat. Så kvällen/natten spenderades hos Jimmy på partty. Tog inte en enda bild på hela kvällen, ovanligt för att vara jag emn glömde helt bort de.
 
Idag mina vänner har jag inte gjort mycke, bara chillat här hemma och tage det lugnt. For hem från Vindeln vid halv ett.  Känner verkligen som Söndag så man bli glad när man inser att de faktiskt är Lördag, najs.