RED SKY

Morgon kaffet när det är som bäst. Mamma köpte hem någon form av kaffekapslar så är super enkelt att göra kaffe sådär på morgonen. Är dock inte svart kaffe utan typ kaffe med mjölk i isch men oj vad gott de är. längtar redan nu tills jag kan vakna upp och dricka min kopp, åhhhh<33
 
Nej men hallå hallå.
Idag så kickade vi igång vårterminen 2018??!! Haha sjukt de låter. Har typ inte gjort något vettigt alls idag, fast bruka ju vara så här i början. Började dagen med att Jan pratade och gick igenom hur vår vårtermin kommer att se ut. Kommer att börja med fem veckors körgård så det känns la kul. Eftersom att vi nu är klar med historian så är det dags att börja med naturkunskap. Eftersom det var lite rörigt med saler, alla var inte på lektionen och lärarn kunde inte använda sin powerpoint så blev det en himla lugn lektion. Efter vi hade äte spagetti å köttfärsås (livet) till lunch så for jag och Linnea å gymmade lite lätt. Var lite slött måste jag säga, ahah inte taggad. 
 
När vi hade slutat för dagen så påpekade Linnea att alla på snapchat hade lagt ut någon bild på himlen. Lite komiskt när typ alla lägger ut på samma sak, haha men då fick ju vi lov att gå ut och kika på den fina himlen. Haha även jag knäppte mig en bild, la dock inte ut på storyn ;) Nämen det var faktiskt tiktigt fint måste jag säga!