ONSDAG, BLÄ.

Höll på bryta ihop, så tråkigt med beräkningar å allt vad de är. 
 
Hej asså nä nu har jag nyss druke kaffe och mumsat på typ tre chokladbollar å känner ba va gör jag ens med mitt liv. Haha nämen känner mig så uppsvälld och orkar inte gå ut eller träna som jag hade tänkt.
Åhh livet. Var även sjukt sugen på stuvade makaroner och korv till middag såå så fick de bli. Ligger dessutom här i sängen och kollar runt i rummet och inser fuq vad stökigt å rörigt de är här.
Har haft teori typ hela dagen så är brano slut i huvet. Jan är fan världsmästare på att vara över tydlig och prata som faaaaaaaaan, man blir fan galen. Han nämnde även igår att vi skulle ha varselkläder å grejjer men ändå så slutade de med att vi bara hade teori typ hela dagen. Kul att gå runt som en bullmamma hela dan hahahaha. Har dock vare små kallt ute så har faktiskt varit bra klädd iallafall.
 
Nä jag ska väll inte klaga men känner att varför låtsas som att livet är på topp som jag typ alltid gjort :'') Kan ju när jag väl är igång nämna att jag är sääääämst på att prata, asså då menar jag typ om man mår lite sämre. Hatar att öppna upp mig och framför allt prata om en själv. Vet inte varför jag känner så men detta och ännu mer oklart varför jag kläckte ur mig det nu såhär en Onsdags kväll. Haha förlåt.