LÖRDAG

 
Hejhej idag är det Lördag men det märks knappt eftersom det är typ Lördag hela veckan, najs. Vaknade typ halv 11 då jag gick upp i vanlig ordning och jag antar att jag inte ens behöver säga vad jag åt till frukost. Några gissningar? Ja precis, älskade älskade havregrynsgröt med mjölk alltså. 300 gånger godare. Hade tänkt att efter frukosten så skulle jag ut och gå men jag ba nä asså jag måste step ut ma game... Jag tog på mig löparkläder och laddade ner lite nya låtar på Spotify och sedan for jag ut på en springtur. Jag sprang en sträcka jag oftade sprang i våras så blev en 5km. Hahaha börjae världens passande låt när jag sprang in på gården. Låten Surviving började spelas i lurarna och jag kände ba "yas ja överlevde ahahha". La mig på golvet som en säl när jag kom in, så slut..
 
Eftersom att Farmor och Stig inte varit 100 pigg senaste dagarna så bestämde jag och Julia oss för att skotta både vår och deras gård. Blev typ en timme där vi var ute å veva på med den där jävla spaden, ojojojojo.
 
Blev ett väl förtjänt mellanmål när jag kom in i värmen, gjorde avokadomackor (igen) sedan tog jag en varm dusch. Sofie undrade ifall jag och Julia ville komma över på middag så jag sminkade mig och gjorde mig redo så vid halv 6 ska vi vidare till Saffi, myyys.
 
 
Förrsten så kanske ni tycker jag lägger ut enformiga inlägg med en tråkig text om min tråkiga dag och en tråkig bild på något jag ätit under dagen, meeeen de är så mitt liv se ut. Jag gör inte så mycket och mat är en stor del av mitt liv så blir mycket ätbart på bloggisen, så äre bara.